Wandlamp1 Honsel Leuchten Fitting»valencia Honsel Leuchten 34651« erdxoWBC

Een ensemble van een conservatorium in Michigan heeft voor het eerst het in Auschwitz gevonden muziekstuk Die schönste Zeit des Lebens gespeeld. De partituur werd onlangs gevonden in de archieven van het concentratiekamp. De uitvoering van het stuk werd live uitgezonden op internet.xu48Plc xu25Plc xu51Plc xe20Plc Plc xu55Plc xu58Compatibele xt15ksPlc xt15kuPlc xu2510Plc xu50Plc su55Plc Sanyo Beamerlamp xu47Plc Voor Moduleverva xl20Plc 9WEDHYe2Ib

Muziekhoogleraar Patricia Hall doet al tientallen jaren onderzoek naar manuscripten en stuitte twee jaar geleden op het handgeschreven stuk. Ze was door een collega getipt dat er mogelijk nog een bruikbaar stuk te vinden zou zijn.

En zo klinkt het:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Led Black Marselis Soft Tafellamp Hay zMqGSpUV
Zo klinkt het stuk dat in Auschwitz werd gecomponeerd

Het oorspronkelijke stuk werd gecomponeerd door de Duitse filmcomponist Franz Grothe, maar in Auschwitz werd het door drie gevangenen opnieuw gearrangeerd voor de instrumenten die ze daar tot hun beschikking hadden.

35 3 3Mr16 lamp Led Watt4 Met Stuk AVergelijkbaar Gu5 110 Uitstralingshoek12 Per WattEnergielabel Lumen Sebson VoltWarmwitVerpakt 5 Een Gloeilamp280 Gu5 10 Graden 3 eEIDH2YW9

Volgens Hall is het belangrijk om dit muziekstuk uit te voeren zoals het in 1943 moet hebben geklonken, al hebben ze er wel enigszins aan moeten sleutelen om het te kunnen spelen.

Het resultaat maakte bij sommige mensen veel los, zegt Hall tegen persbureau AP. "Ik krijg zeer ontroerende mails. Iemand schreef mij: dat schoonheid, kunst en de menselijke geest zelfs op deze donkerste plaatsen kunnen samengaan."

STER Reclame